Mondhygiënist Akersloot

Simone Hackenitz- Hoogendoorn

Een bezoekje aan de tandarts en goed poetsen is niet voor iedereen een garantie voor een mooi verzorgd gebit. De mondhygiënist is gespecialiseerd in mond- en gebitsproblemen. U komt uit de regio Akersloot en u wilt ook een mooi verzorgd gebit ? Maak dan een afspraak en kom langs in mijn praktijk.

In mijn praktijk behandel ik als geregistreerd mondhygiëniste veel problemen die uw tandarts niet altijd aanpakt. Mijn praktijk bevindt zich op het GGZ-terrein in Heiloo, maar een groot aantal van mijn klanten komen uit plaatsen als Akersloot en Bakkum.

 

Behandelingen en produkten

Tandplak, gele tanden, ontstoken tandvlees en een slechte adem zijn klachten die dagelijks voorbij komen in mijn praktijk. In de meeste gevallen zijn deze klachten heel goed door een mondhygiëniste te verhelpen. Bel en vraag naar de behandeling van uw mond- en gebitsproblemen.

In de webwinkel bied ik verschillende mondverzorgingsprodukten aan. Het is echter wel verstandig dit in overleg met de mondhygiëniste te doen.

 

Maak een afspraak

Een afspraak maken kan altijd. Bel 072-7890077 en vraag naar de mogelijkheden. Behandelingen zijn ook op zaterdag mogelijk.