Het team2022-05-12T08:10:43+00:00

‘Zonder deze fijne collega’s was dit uiteraard niet gelukt’

Sarah-Lou Dijkman

Sarah-Lou Dijkman

BIG geregistreerd Mondhygienist

Beste allemaal,

Graag stel ik mij aan jullie voor. Mijn naam is Sarah-Lou Dijkman en ik ben 27 jaar oud. Sinds 2012 ben ik werkzaam in de mondzorg. Ik ben begonnen als tandartsassistente en door mijn interesse en passie in de mondzorg ben ik door gaan studeren in Amsterdam. Hier heb ik de 4 jarige HBO opleiding Mondzorgkunde afgerond. Ik ben nu 4 jaar KRM geregistreerd mondhygiënist. Ik sta ingeschreven in het kwaliteitsregister voor mondhygiënisten (KRM), wat betekend dat ik cursussen en nascholing volg om mijn kennis en handelen up-to-date te houden. Ook sta ik sinds april ingeschreven in het BIG-register, het doel van dit register is om de kwaliteit van onze gezondheidszorg hoog te houden.
Mijn specialisatie ligt naast de algemene mondzorg vooral bij kinderen. Ik vind het belangrijk en leuk om kinderen tijdig het belang van een goede mondgezondheid bij te brengen, voorkomen is immers altijd beter dan genezen! Maar de verschillende leeftijden in de stoel maakt mijn werk als mondhygiënist en ondernemer extra leuk!

Per 1 mei 2022 zal ik na 32 jaar het stokje van Simone overnemen. Ik heb hier veel zin in en zal de praktijk vol passie en met frisse energie voortzetten. Zoals Simone ook voor ogen had zal de praktijk in de maand augustus uitbreiden tot twee behandelkamers, zodat wij nog prettiger en voor meer personen de praktijk toegankelijk kunnen maken en de zorgbehoefte kunnen voorzien. Dit zal betekenen dat er collega’s mondhygiënisten bij komen. Wij zullen er alles aan doen om met dit mooie team de zorg persoonlijk en hoog te houden.

Graag tot ziens in de praktijk!

Met vriendelijke groet,

Sarah-Lou Dijkman

Noor Garali

Noor Garali al weer 10 jaar bij Mondhygienistenpraktijk Heiloo

Mondhygiënist, geregistreerd in het KwaliteitsRegister Mondhygiënisten. 

Met ingang van 1 januari 2021 is Noor aan ons team toegevoegd.
Noor heeft haar opleiding gevolgd aan de Hogeschool Utrecht en daarmee een prachtige basis gelegd voor een toekomst als Geregistreerd Mondhygiënist.
Haar specialisatie ligt naast de algemene mondzorg als mondhygiënist vooral bij kwetsbare thuiswonende ouderen.

Inmiddels maakt Noor al weer 10 jaar deel uit van ons team. Aanvankelijk als assistent en nu ook als mondhygienist en praktijkondersteuner voor de dagelijkse zaken.

Simone Hackenitz-Hoogendoorn

Voormalig praktijkeigenaar

Een berichtje van mij.

Velen heb ik al persoonlijk gesproken maar via deze weg wil ik aankondigen dat ik sinds 1 mei geen eigenaar meer ben van Mondhygienistenpraktijk Heiloo.
Na 32 jaar is de praktijk over gegaan in de handen van Sarah-Lou Dijkman en neemt als zodanig ook de dagelijkse leiding over.
Gestart in 1985 als moeder van 1 jonge dochter en nummer 2 op komst heb ik mijn gezin altijd met het werk kunnen combineren, inmiddels ben ik grootmoeder van een kleinzoon van bijna 3 jaar en wil ik in deze rol ook nog bijdragen.
Uitbreiding van de praktijk was vanwege de grote toeloop hard nodig maar gezien mijn leeftijd niet meer verstandig en zinvol. Ik heb in Sarah-Lou een gewaardeerde en gekwalificeerde collega gevonden die met frisse energie de praktijk nog prettiger en voor meer personen toegankelijk zal kunnen maken.
Voor mij een geruststelling en tijd voor wat meer ontspanning.
Het doet me uiteraard best wel pijn van zo veel fijne mensen afscheid te moeten nemen. Immers U heeft er voor gezorgd dat ik altijd met plezier naar de praktijk ben gegaan waarvoor ik uiteraard zeer dankbaar ben.
Hopelijk treffen we elkaar een keer in ons mooie Heiloo!

Warme groet ,

Simone

Wist u dat onze behandelingen…..

  • Klachten aan uw gebit kunnen voorkomen.

  • Niet pijnlijk hoeven te zijn.

  • Zorgen voor een fris en witter gebit.

  • Voor kinderen tot 18 jaar kosteloos zijn.

  • Zorgen voor een gezond lichaam: dat begint in het gebit!

Maak een afspraak

Heeft u problemen met uw mondverzorging? Bel 072-7890077 voor het maken van een afspraak of mail naar: info@mondhygienistheiloo.nl
Heeft u na het lezen nog vragen, neem dan gerust contact met ons op!

Terugbel formulier