Sarah-Lou Dijkman, Mondhygiënist

Geregistreerd mondhygiënist (BIG-nr: 49930903379), en geregistreerd in het KwaliteitsRegister Mondhygiënisten (KRM: 2000193) 

Mijn naam is Sarah-Lou Dijkman en ik ben 27 jaar oud. Sinds 2012 ben ik werkzaam in de mondzorg. Ik ben begonnen als tandartsassistente en door mijn interesse en passie in de mondzorg ben ik door gaan studeren in Amsterdam. Hier heb ik de 4 jarige HBO opleiding Mondzorgkunde afgerond. Ik ben nu 4 jaar KRM geregistreerd mondhygiënist. Ik sta ingeschreven in het kwaliteitsregister voor mondhygiënisten (KRM), wat betekend dat ik cursussen en nascholing volg om mijn kennis en handelen up-to-date te houden. Ook sta ik sinds april ingeschreven in het BIG-register, het doel van dit register is om de kwaliteit van onze gezondheidszorg hoog te houden.
Mijn specialisatie ligt naast de algemene mondzorg vooral bij kinderen. Ik vind het belangrijk en leuk om kinderen tijdig het belang van een goede mondgezondheid bij te brengen, voorkomen is immers altijd beter dan genezen! Maar de verschillende leeftijden in de stoel maakt mijn werk als mondhygiënist en ondernemer extra leuk! 

Per 1 mei 2022 heb ik na 32 jaar het stokje van Simone Hackenitz (voormalig eigenaresse) overgenomen. Vol passie zal ik met een enthousiast en professioneel team en met frisse energie de praktijk voortzetten. Zoals Simone ook voor ogen had is de praktijk in de maand augustus vernieuwd en uitgebreidt tot twee behandelkamers. Nu kunnen wij nog meer mensen helpen aan het behoud en/of verkrijgen van een gezonde glimlach. 

Ik hoop u binnenkort te mogen verwelkomen in de praktijk!

Werkzaam op onze vestigingen: Heiloo én Alkmaar

Afspraak maken
Een verwijzing van uw tandarts is niet nodig. U kunt op eigen initiatief een afspraak maken!